HET GROOTSTE KENNISPLATFORM VAN NEDERLAND

Boek je eigen spreker

Irma Lohman

Over Irma Lohman

In een snel veranderende wereld laat Irma Lohman letterlijk een nieuw geluid horen. Haar stem inspireert, motiveert, raakt en zorgt voor bezieling bij mens en bedrijf. Werkzaam als spreekster, zangeres, auteur coach en TV programmamaker/presentator benadert zij het thema ‘leiderschap’ vanuit deze eigen en inspirerende invalshoek en helpt zij mensen om hun eigen Voice of Leadership te ontdekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze bestemd zijn. En waar bewustzijn en leiderschap daarin de boventoon voeren, zijn authenticiteit, talentontwikkeling, zingeving en spiritualiteit de sleutels om dat te realiseren.

Daarom ontwikkelde Irma n.a;v haar boekTHE VOICE OF LEADERSHIP tevens haar eigen Voice of Leadership System. Middels 5 stappen en het aanreiken van 10 instrumenten zorgt ze daarmee dat mensen een eigen visie maar vooral aanpak realiseren op belangrijke levensvraagstukken waardoor ze hun volle potentieel kunnen realiseren,
zowel persoonlijk als zakelijk gezien.

Al meer dan 25 jaar staat zij op diverse podia. Zo heeft zijn in verschillende theaterprodukties gestaan van Joop van den Ende en John de Mol en stond zij op business events en luisterde zij gala,s op zoals het Flying Doctors Gala en het Amsterdam Diner. Ook trad zij op met o.a met operazanger Marco Bakker waarmee zij een musicaltour met groot orkest maakte in Tunesie.

Al met a heeft zij met haar warme stem al tienduizenden mogen inspireren, motiveren en raken. Een van de hoogtepunten was het optreden in de Johan Cruiff Arena voor 50.000 mensen tijdens het huwelijksfeest van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima.
Daarnaast stond zij als motivational speaker op het het podium van TEDX, en sprak zij op de Nyenrode Business University, De Fontys Hogeschool en tijdens een seminar van ING.

Irma ontwikkelt op maat geschreven lezingen, masterclasses, seminars en trainingen. De thema,s waarover zij spreekt kunnen op ieder gewenst programma en doelgroep worden afgestemd.

Met haar passie, scherpzinnigheid, humor en empatisch verbindend vermogen weet zij iedere keer weer een gevoelige snaar te raken bij haar publiek.

Meer inspriatie van Irma Lohman

info
aanvraag

Talen

Nederlands, Engels

Thema's

Bewustwording | Bezieling | Leiderschap | Talentdevelopment | Talentontwikkeling

Specialiteiten

Conferentie | Dagvoorzitter | Presentatie | Spreker | Training

Prijsindicatie

Downloads

Geen downloads toegevoegd

Boeken

The Voice of Leadership

Irma Lohman | Uitgeverij Aspekt | 9789461539397

Eens in de zoveel tijd komt er een boek voorbij dat opvalt en echt het verschil maakt als het gaat om het realiseren van zowel persoonlijk als zakelijk succes. We kunnen er niet meer omheen. Wie meer succes, zelfvertrouwen en geluk wil vinden in deze snel veranderende wereld zal antwoord moeten vinden op vragen als: - Wie ben ik? - Wat zijn mijn talenten? - Waarom doe ik wat ik doe? Oftewel: hoe ontwikkel ik mijn eigen Voice of Leadership? Het Voice of Leadership System van Irma Lohman helpt jou in 5 stappen en met behulp van 10 instrumenten jouw eigen stem (terug) te vinden en jouw volle potentieel (weer) te benutten.

Reviews

Geen reviews toegevoegd

Info aanvragen

MM slash DD slash JJJJ