HET GROOTSTE KENNISPLATFORM VAN NEDERLAND

Boek je eigen spreker

Martijn Meima

Over Martijn Meima

Martijn Meima is opgeleid als Bedrijfskundige aan de Universiteit van Groningen. Daarna heeft hij bij IBM gewerkt om vervolgens 10 jaar als innovatie adviseur bij Syntens MKB –ondernemers te ondersteunen bij het vernieuwen van hun bedrijf. In 2007 heeft hij zijn eigen bedrijf Intuïtief Ondernemen gestart. Daarnaast heeft Martijn een groot aantal trainingen gevolgd op het gebied van intuïtie ontwikkeling, energiewerk, loslaattechnieken en non dualiteit. In 2008 heeft hij de opleiding afgerond om familie- en organisatieopstellingen te begeleiden. Sindsdien combineert hij op zijn unieke wijze al deze ingrediënten tot een krachtige mix waarmee ondernemers, managers, teams en organisaties meer succes kunnen bereiken met minder moeite.

Martijn heeft al 20 jaar ervaring met het coachen, begeleiden en adviseren van bedrijven waarbij de nadruk steeds meer is komen te liggen op het werken met die onderstroom. Intuïtief ondernemen noemt hij dat. Je intuïtie en intuïtieve methodes helpen je namelijk om verbinding te maken met die onderstroom in organisaties. Veel succesvolle managers en ondernemers kennen dit ook wel. Ze doen dit automatisch. Ze voelen deze onderstroom van nature aan en houden hier rekening mee.

In zijn trainingen en workshops staat de ervaring centraal. Je gaat aan den lijve ondervinden welke intuïtieve informatie er beschikbaar is. Daarbij kan hij gebruik maken van diverse intuïtieve methodes zoals organisatieopstellingen en visualisaties.

Een workshop van Martijn staat garant voor energie, humor en diepgang. Je krijgt een kijkje in een andere wereld waarna jouw kijk op de werkelijkheid nooit meer hetzelfde zijn. Eenmaal geroken aan de rijkdom en pure informatie uit de onderstroom, wil je nooit meer wat anders.

Meer inspriatie van Martijn Meima

info
aanvraag

Talen

Nederlands, Engels

Thema's

Leiderschap | Marketing | Ondernemerschap | Teamontwikkeling | Verbinding

Specialiteiten

Presentatie | Spreker | Training | Workshop

Prijsindicatie

Downloads

Geen downloads toegevoegd

Boeken

In 5 Stappen Succesvol Intuïtief Ondernemen

Martijn Meima | |

In deze tijd van constante verandering werken analyses en onderzoeken niet meer. Je hebt iets anders nodig om als bedrijf op koers te blijven. Intuïtie en intuïtieve methoden helpen je om snel en doeltreffend te handelen. Maar hoe doe je dat?

Reviews

Geen reviews toegevoegd

Info aanvragen

MM slash DD slash JJJJ