HET GROOTSTE KENNISPLATFORM VAN NEDERLAND

Boek je eigen spreker

Rick van Asperen

Over Rick van Asperen

Rick van Asperen is een spreker die jouw publiek op een verrassende wijze weet te boeien en op kan laten bloeien. Zoek je een performer die tijdens zijn optreden moeiteloos jongleert met inhoud, entertainment en interactie? Ja? dan is spreker Rick van Asperen écht een spreker voor jou.

Tijdens zijn authentieke, humorvolle en energierijke optredens neemt Rick je mee in zijn gedachtewereld en inspireert hij om op een andere wijze te kijken naar zaken als persoonlijk leiderschap, innovatie, creativiteit en ondernemerschap. Ook weet hij op een treffende, originele en toegankelijke wijze meer inzicht te geven in de werking van ons eigen brein. Door een flinke dosis interactie weet Rick zijn publiek te boeien tot de laatste seconde.

Rick geniet ervan om grote groepen mensen mentaal en fysiek in beweging te krijgen en heeft als missie om levens verrijkende inzichten en vaardigheden te delen en toegankelijk te maken voor de toepassing in de dagelijkse praktijk. Hij heeft al vele mensen geholpen hun energie te verleggen van belemmerende verhalen naar het daadwerkelijk realiseren van verlangens.

Tijdens zijn laatste jaren als onderdirecteur bij de Rabobank heeft hij aan den lijve ondervonden hoe moeilijk het is om een nieuwe persoonlijke beweging in te zetten. Het verlangen was overduidelijk bij hem aanwezig. Alleen zijn trippende ego hield hem in de plooi. Deze ervaring heeft hem veel inzichten voor zijn unieke concept Egostrippen gegeven. Pas toen hij zijn externe ‘zekerheden’ los durfde te laten, leerde hij zekerheid te putten uit zijn eigenwaarde(n). Deze waarden deelt hij nu graag met anderen om zo met elkaar meerwaarde te creëren.

Naast (enter)trainer, dagvoorzitter, coach en inspirator is Rick auteur van de boeken ‘De groeten met moeten – Hoe je gelukkig wordt door te kiezen voor ongehoorzaamheid’ en ‘Egostrippen – De kick van je eigen ik’. Waar de meeste sprekers alleen komen spreken, denkt Rick ook graag mee bij het scherp stellen van de kernboodschap voor uw bijeenkomst en het uitlijnen van de verschillende ingrediënten van de bijeenkomst met deze kernboodschap zodat jouw publiek met een helder beeld en vol energie naar huis gaat.

Brainpower: Ontketen de potentie van je brein!
Heb je het idee dat er steeds meer op je af komt en zoek je naar wegen om hier effectiever mee om te gaan? Wil je graag weten hoe je meer uit je eigen brein kunt halen? Is vitaliteit een speerpunt binnen jullie organisatie? JA? Investeer dan tijd en energie in het vergroten van jullie breinkennis. Heel lang hebben we gedacht dat we niets aan en voor ons brein konden doen. We waren er tenslotte mee geboren en hadden het er dus maar mee te doen. De wetenschap heeft inmiddels het tegendeel bewezen. Ons brein vormt niet alleen ons gedrag. Met het aanpassen van ons gedrag kunnen we eveneens de vorm van ons brein veranderen. Je hebt dus meer invloed op de structuur van je eigen brein dan dat je tot nu toe hebt gedacht. Deze breinpresentatie helpt je aan de inzichten en vaardigheiden daarvoor!

Egostrippen
Egostrippen, wat is het nu eigenlijk? Het is een verzameling van verrijkende inzichten, intenties en vaardigheden waarmee je je eigen potentie en dat van anderen ontdekt en de ruimte leert geven om te kunnen groeien.

De groeten met het moeten
Vroeg opstaan, naar werk gaan, op visite gaan, een verjaardag… we kennen het allemaal. Allemaal verplichtingen, althans, zo voelt het vaak. Het lijkt soms of we de hele dag van alles moeten. Spreker Rick van Asperen laat zien dat wanneer je op een andere manier naar deze activiteiten kijkt, je dit niet als verplichtingen hoeft te ervaren. Wanneer jij werkelijk gaat beseffen dat verantwoordelijkheid iets is wat altijd bij jezelf ligt, gaat er een nieuwe wereld voor je open.

Wie is er nu een eikel?
Op dit moment de meest populaire Egostrippen presentatie. Veel interactie met het publiek en een verhaal met een zeer verrassende wending. Niets blijkt te zijn wat het lijkt te zijn!

Meer inspriatie van Rick van Asperen

info
aanvraag

Talen

Nederlands

Thema's

Coaching | Leiderschap | Motivatie | Ondernemerschap | Persoonlijke ontwikkeling

Specialiteiten

Dagvoorzitter | Presentatie | Spreker | Workshop

Prijsindicatie

Downloads

Geen downloads toegevoegd

Boeken

Contact-Kit

9789081813600 | Livition | 9789081813600

Herken je de situatie waarin je probeert je helder uit te drukken en je toch het idee hebt dat de ander je boodschap totaal niet lijkt te begrijpen? Je voorafgaand aan een gesprek precies weet wat je wilt gaan zeggen, terwijl je op het moment dat je tegenover elkaar staat volledig dicht klapt? Je erg je best doet je boodschap heel voorzichtig over te brengen omdat je bang bent de ander te kwetsen en je alsnog wordt geconfronteerd met een boze of gefrustreerde reactie? Je meestal pas een tijdje na een gesprek opeens weer weet wat je nu eigenlijk echt wilde zeggen? Is het antwoord op één of meerdere van deze vragen 'JA', dan is de CONTACT-(K)IT® echt iets voor jou!

De groeten met moeten

Rick van Asperen | Haystack | 9789461261526

Stop met te leven volgens de spelregels van anderen. Kies vanaf vandaag voor het waarmaken van je eigen dromen. Dit boek levert het bewijs dat jij echt helemaal niets moet! Het besmettelijke moetenvirus heeft velen van ons in de greep. We denken dat we geen keuze hebben en doen daarom braaf wat anderen van ons lijken te verwachten. Intussen voelen we ons leeg en uitgeblust. 'Wat moet ik nu?', vraag je je gefrustreerd af. Gelukkig is er een remedie: stop met moeten! Moeten is een illusie. Kies definitief voor een moetenvrij leven door het trainen van je wilspier. Iedereen kan ont-moeten. Auteur Rick van Asperen laat zien hoe je dat in vier praktische stappen kunt doen. Hij beschrijft op een toegankelijke manier hoe je (her)ontdekt wat je wilt zodat je voor eens en voor altijd moeten de groeten kunt doen!

Egostrippen

Rick van Asperen | Haystack | 9789461260147

Hebt u ook van die eindeloze vergaderingen waarin veel wordt gezegd maar weinig wordt besloten? Hebt u het gevoel dat u zowel zakelijk als privé geleefd wordt door uw agenda? Of hebt u het idee dat u niet serieus genomen wordt op het werk? Waarschijnlijk hebt u dan last van trippende ego's. U probeert het iedereen naar de zin te maken, uw partner, uw collega's en uw vrienden. Maar zeg eens eerlijk, wordt u blij van alle rollen die u dagelijks speelt? Stop met toneelspelen. Lees dit boek en ontdek waar u warm voor loopt. Strip uw ego: richt u voortaan op wat u beweegt en wat u diep in uw hart wilt, thuis en op het werk.

Reviews

Geen reviews toegevoegd

Info aanvragen

MM slash DD slash JJJJ