HET GROOTSTE KENNISPLATFORM VAN NEDERLAND

Boek je eigen spreker

Over Michiel Cobben

Michiel Cobben schreef de bestseller ‘Verhoog je Gunfactor’ over het meest besproken onderdeel van het zakendoen: de Gunfactor. Hoe creatief en raak uw propositie ook is, hoe gestructureerd uw sales en distributie ook zijn georganiseerd en hoe veel u ook investeert in de ontwikkeling van uw team, de persoonlijke gunfactor is iets ongrijpbaars. De gunfactor is echter wel de belangrijkste reden dat mensen met elkaar zaken willen en blijven doen. Cobben vroeg voor zijn boek onder andere Mark Rutte, Frits Goldschmeding en Marlies Dekkers naar hun Gunfactor en deelt alle ins en outs van vele cases met zijn publiek. Hij wil er met zijn diensten en voordrachten voor zorgen dat er meer ontspanning en plezier in het zakenleven komt met als motto ‘Lever nooit wat je klant vraagt, lever waar hij van droomt’.

Voor Boom schreef Cobben tevens de scheurkalender ‘Werk Ze 2016’ en ‘Werk Ze 2017’ en in het voorjaar van 2018 verschijnt zijn debuutroman ‘Het offer op de Canigou’.

Meer inspriatie van Michiel Cobben

info
aanvraag

Talen

Nederlands, Engels

Thema's

Customer Journey | De Gunfactor | Persoonlijke Touch | Sales | Strategie

Specialiteiten

Conferentie | Dagvoorzitter | Presentatie | Spreker | Training | Webinar | Workshop

Prijsindicatie

Downloads

Geen downloads toegevoegd

Boeken

Verhoog je Gunfactor

Michiel Cobben | Boom/Nelissen | 9789024401154

De gunfactor is de belangrijkste reden dat mensen met elkaar zaken willen en blijven doen. Product, reclame en prijs zijn in elke markt van ondergeschikt belang, het is je gunfactor die bepaalt of een klant een aanbod accepteert. In 'Verhoog je Gunfactor' maakt Michiel Cobben de gunfactor inzichtelijk en leer je hoe je deze in zeven stappen kunt verhogen. In 'Verhoog je Gunfactor' leer je hoe je slagvaardiger wordt zonder pusherig te zijn, aardiger wordt gevonden zonder dat je de indruk wekt dat ze over je heen kunnen lopen en bovenal hoe je succesvoller in je werk kunt zijn. Het boek bevat veel voorbeelden, interviews en handige tips van mensen die uit eigen ervaring het belang en de werking van de gunfactor kennen. Michiel Cobben introduceert een stappenplan, de salescyclus en de gunfactorcyclus. In 'Verhoog je Gunfactor' illustreren interviews met belangrijke ondernemers, politici en wetenschappers adviezen hoe je je gunfactor kunt verhogen. Mark Rutte adviseert te spreken vanuit je hart, prof. dr. Roos Vonk noemt het belang van slijmen en Marlies Dekkers geeft de tip om te blijven bij je eigen droom. Andere interviews die te lezen zijn in het boek zijn van Frits Goldschmeding, oprichter Randstad met Ronald van Zetten (HEMA), Henk Keilman (RIG Investments), Robert Dortmans (T-Systems), Marlies van Wijhe (Wijzonol), Patricia Kuiper-Vermeer (Just2Match), Wendy Freriks (Ricoh), Dan Hill (Sensory Logic), Esmée Ficheroux (Yacht), Frank Fritsen (Petit en Fritsen) en Ruud Koornstra (Tendris). 'Verhoog je Gunfactor' is bedoeld voor iedereen die zijn producten, diensten of ideeën op een effectieve manier aan de man wil brengen en voor iedereen die anderen in beweging wil krijgen. Wie zakelijk succes nastreeft leert in dit boek het geheim achter de ontwikkeling van langdurige en waardevolle klantrelaties.

Reviews

Geen reviews toegevoegd

Info aanvragen

MM slash DD slash JJJJ