HET GROOTSTE KENNISPLATFORM VAN NEDERLAND

Boek je eigen spreker

Farah Nobbe

Over Farah Nobbe

Farah Nobbe is expert in spreken in het openbaar en samen met Natalie Holwerda-Mieras leidt ze al 15 jaar een toonaangevend bureau in presenteren. Farah en Natalie schrijven boeken en artikelen en zijn bedreven in het ontwikkelen van snelwerkende, evidence-based methodieken die in korte tijd verrassende resultaten opleveren. Ze geven, los van elkaar, prikkelende, interactieve lezingen waarin ze inzichten delen uit de wetenschap, de psychologie en het theater.

Farah en Natalie zijn gespecialiseerd in persoonlijke presentatie en weten alles over uitstraling en stereotyperingen, hoe je een goed verhaal in elkaar zet en presenteert en hoe je je zelfpresentatie kunt optimaliseren. Ook hebben zij zich verdiept in spreken in het openbaar voor vrouwen, in de hindernissen die zij moeten nemen en hoe zij zich sterk kunnen profileren.

Meer inspriatie van Farah Nobbe

info
aanvraag

Talen

Nederlands, Engels

Thema's

Omgaan met kritiek | Persoonlijke ontwikkeling | Storytelling | Zelfpresentatie

Specialiteiten

Conferentie | Presentatie | Spreker | Training | Workshop

Prijsindicatie

Downloads

Geen downloads toegevoegd

Boeken

Storydesign

Storydesign

Farah Nobbe, Natalie Mieras | Boom | 9789024404339

Je hoeft geen charismatisch genie te zijn om een inspirerende presentatie te geven. Het geheim van een succesvolle presentatie zit aan de achterkant: het ontwerp van je verhaal, het storydesign, bepaalt grotendeels de impact van je presentatie. En over het ontwerpen van overtuigende verhalen is veel meer bekend dan de meeste mensen weten. Een sterke presentatie boeit vanaf het allereerste moment, is kraakhelder en blijft lang hangen in de hoofden van de luisteraars. Toch komen veel sprekers niet veel verder dan het chronologisch oplezen van eindeloze hoeveelheden bullet points. Ze drijven hun publiek eerder tot wanhoop dan dat ze overtuigen. Dat is jammer, zeker als je bedenkt dat dit niet nodig is. In Storydesign vind je de geheimen van klassieke denkers als Aristoteles, maar krijg je ook insider tips van storytellers als Walt Disney. Daarnaast ontdek je welke intrigerende kennis de hedendaagse wetenschap over beïnvloeding biedt. Farah Nobbe en Natalie Mieras nemen je stap voor stap mee door al deze inzichten. Ze hebben hun jarenlange ervaring met duizenden deelnemers omgezet in een simpele, maar ingenieuze methodiek, die je presentaties voor altijd zal veranderen: storydesign. Storydesign is de gouden standaard voor het ontwerpen van presentaties. Na het lezen van dit boek weet je hoe je het vertrouwen van je toehoorders wint, hoe je hen op jouw manier naar de realiteit laat kijken en – niet onbelangrijk – hoe je hen tot actie aanzet. Het effect? Slimme, glasheldere en meeslepende presentaties waarmee je meer invloed hebt dan ooit.

Speak up dear!

Speak up dear!

Farah Nobbe, Natalie Mieras | Academic Service | 9789052619668

Spreken is een fantastisch middel om uw professionele zichtbaarheid te vergroten. Maar een vrouw die spreekt moet balanceren op een smalle evenwichtsbalk. Als ze zich te dominant opstelt wordt ze afgewezen omdat ze niet aardig genoeg is. Gedraagt ze zich weer te aardig dan wordt ze niet serieus genomen. De eisen die aan vrouwen gesteld worden zijn heel anders dan de eisen die aan mannen gesteld worden. Een vrouw die aan zelfpromotie doet wordt erom afgewezen, terwijl een man die precies hetzelfde doet een 'lekkere competente vent' is. Hoe zit dit precies? Waarom worden er eigenlijk andere dingen van vrouwen verwacht? En hoe gaat u hier slim mee om? Dit boek laat u zien wat het geheim is van sterk geprofileerde vrouwen. Het geeft u de middelen in handen om strategisch om te gaan met de uitdagingen rond het spreken. Van de inhoudelijke voorbereiding tot aan uw kledingkeuze: het passeert allemaal de revue. Zodat u vanaf nu elk podium met succes kunt beklimmen. Speak up dear!

Meestersprekers

Meestersprekers

Farah Nobbe, Natalie Mieras | Academic Service | 9789052619941

Wat is de essentie van goed spreken? Wat maakt iemand tot een meesterspreker? Welke kenmerken zijn daarbij doorslaggevend? En is presenteren iets wat je kunt leren? In 'Meestersprekers' zijn negentien bekende sprekers aan het woord. Zij geven een diepgaande en verrassende inkijk in de praktijk van het presenteren. Openhartig delen ze hun ervaringen. Dit levert niet alleen waardevolle inzichten op maar maakt Meestersprekers tevens tot een inspirerend boek dat zelfs de meest timide spreker uit zijn schulp zal doen kruipen. Laat u inspireren door de meest bevlogen en begaafde sprekers in Nederland. Met medewerking van Alexander Rinnooy Kan, Hans Wiegel, Ben Tiggelaar, Leo Blokhuis, Hedy d'Ancona, Anne van der Meiden, Gerard Spong, Yvonne van Rooy, Michiel Muller, Simone Brummelhuis, Ronald Naar, Frits van Oostrom, Carel ter Linden, Hans van Breukelen, Bercan Günel, Jos Burgers, Paul Schnabel, Robert Benninga en Manfred Kets de Vries.

Reviews

Geen reviews toegevoegd

Info aanvragen

MM slash DD slash JJJJ