HET GROOTSTE KENNISPLATFORM VAN NEDERLAND

Boek je eigen spreker

Over Bas Mennink

Ben je er klaar voor om betekenis voor jezelf en in je omgeving neer te zetten? Of zoek je naar inspiratie, transformatie of energie.

Als spreker helpt Bas  je om verbinding te maken met de innerlijke drijfveren die je vooruit helpen. Hij helpt je navigeren en assisteert je bij het nemen van de stappen om je potentieel te ontplooien.

Bas is directeur / aanjager bij Startup Apeldoorn waar hij verantwoordelijk is voor de co-creatieve / ondernemende ruimte waar startups, zelfstandige professionals en corporate medewerkers elkaar ontmoeten. Het is zijn  taak om mensen en initiatieven te verbinden en ondernemerschap in de ruimere zin van het woord te versterken.

Daarnaast is Bas mede oprichter van ‘gave dingen doen‘.

Gave dingen doen is ontstaan ​​uit de wens om ideeën gemakkelijker uit te kunnen voeren en meer focus te creëren. Wat begon als een leuk initiatief, kreeg grip in 20 steden in Nederland, 16 in Duitsland en bracht bezoeken aan Engeland, Amerika, Mexico en China. Met een groep van ongeveer 70 facilitators heeft gave dingen doen geholpen bij het creëren van een betere wereld.

Meer inspriatie van Bas Mennink

https://youtu.be/2BdalngnjiI

info
aanvraag

Talen

Nederlands, Engels

Thema's

gave dingen doen | startups

Specialiteiten

Spreker

Prijsindicatie

Downloads

Geen downloads toegevoegd

Boeken

Geen boeken toegevoegd

Reviews

Geen reviews toegevoegd

Info aanvragen

MM slash DD slash JJJJ