HET GROOTSTE KENNISPLATFORM VAN NEDERLAND

Boek je eigen spreker

Marinka Lipsius

Over marinka lipsius

Als het over transformatie gaat is Marinka een levend voorbeeld. Na 20 jaar leiding te hebben gegeven aan veranderprocessen begon ze in 2016 haar eigen bedrijf. Ze schreef twee boeken: Factor MOED! en Factor DOEN! die beide goed werden ontvangen. Op haar zoektocht naar de meest effectieve manier van ontwikkelen kwam ze langs onderwerpen als moed, effectief gedrag, de werking van het brein en de kenmerken van High Performance organisatie en professionals.

Ze geeft lezingen & trainingen, begeleidt transities en bestudeert continue de laatste ontwikkelingen in haar vakgebied. Ze put uit verschillende vaatjes. Zo kun je tijdens lezingen Plato voorbij horen komen én Brendon Burchard (’s wereld beste High Performance coach). Je krijgt diepgaande inzichten én veel humor mee. Bovenal hoor je de boeiende en scherpzinnige manier waarop Marinka kennis bundelt en vertaalt naar praktische en vooral ook leuke voorbeelden en tips.

Achtergronden:
Marinka studeerde Sociale Wetenschappen, gaf 20 jaar leiding aan met name veranderprocessen, zette leiderschapstrajecten op en was daarnaast 20 jaar vertrouwenspersoon. Ze richtte MINDKEY ACADEMY op. Hier combineert ze al haar kennis en vaardigheden tot programma’s die negens en tienen scoren bij de deelnemers. Met een zakenrelatie ontwikkelde ze een programma waarmee organisaties exponentieel kunnen groeien. Meer over haar vind je op www.marinkalipsius.nl.

Ze is naast een gedreven ondernemer en onderzoeker ook partner, moeder, dochter en vrienden. Sinds 2019 woont zij met veel plezier weer in haar geboortestad: Amsterdam.

Meer inspriatie van marinka lipsius

https://youtu.be/-hRVfKP4y1Y

info
aanvraag

Talen

Nederlands, Engels

Thema's

Beïnvloeding | Gedragsmanagement | Lef | Leiderschap | Leidinggeven | Moed

Specialiteiten

Blended Learning | Dagvoorzitter | Spreker | Training | Workshop

Prijsindicatie

Downloads

Geen downloads toegevoegd

Boeken

Factor DOEN!

Marinka Lipsius | Boom | 9789024422036

Staande blijven in een mijnenveld van belangen, koers houden in turbulente omstandigheden, moed tonen ondanks risico’s, je morele kompas scherp houden ondanks verleidingen en ondertussen ook: verbinden, mensen meenemen, flexibel zijn … het zijn thema’s die menig leidinggevende zal herkennen. In dit praktische handboek voor leiderschap met lef lees je hoe moed getoond kan worden op een succesvolle manier. Het leert je dat koers houden en verbinden samen kunnen gaan. Het leert je de kracht van overtuigen en luisteren. Het leert je over effectief gedrag en de beïnvloeding daarvan. Door de combinatie van belangrijke kennis op het gebied van leiderschap, (neuro)psychologie en filosofie en oefeningen om het simpelweg te doen, biedt Factor DOEN! je een rijk repertoire aan kennis en vaardigheden.

Factor MOED!

Marinka Lipsius | Boom | 9789024404711

Moed tonen op je werk, thuis en op straat is niet vanzelfsprekend. We horen regelmatig over de gevolgen van risicomijdend gedrag. In dit boek lees je over situaties waar moed is getoond ondanks risico's. Waar keuzes werden gemaakt die niet de makkelijkste, maar wel goed waren. Waar werd volgehouden ondanks tegenstand en tegenslag. Wat valt daarvan te leren? Op een gedurfde, beeldende en lichtvoetige manier gaat dit boek in op het vermogen tot moed, oordeelsvorming, falen en volharding. Op een transparante en leerzame manier komt naar voren hoe moed eruitziet, en wat ervoor nodig is om moed te ontwikkelen. Dit boek reikt handvatten aan voor leiders, bestuurders, medewerkers en managers in elke organisatie om koers te houden in het veld van belangen en invloeden, dromen en obstakels.

Reviews

Geen reviews toegevoegd

Info aanvragen

MM slash DD slash JJJJ