HET GROOTSTE KENNISPLATFORM VAN NEDERLAND

Boek je eigen spreker

Kathalijn Vergeer

Over Kathalijn Vergeer

Hallo, ik ben Kathalijn Kalawati Vergeer. Kalawati betekent kleurrijk en vat mij in 1 woord samen. Daarnaast verwijst KALA naar Kali, de godin van vruchtbaarheid en tijd.

Ik ben eigenaar van KALA – speels in transitie. KALA helpt mensen en organisaties door transities heen. Met spel als leermiddel zorgt KALA voor een persoonlijke, organisatorische maatschappelijke transformatie

Ik heb een diverse achtergrond als antropoloog, organisatieadviseur gericht op zelfsturing, en sociaal ondernemerschap. Ik creëer met serious gaming op speelse wijze een lerende omgeving. Het is mijn manier om diverse lastige thema’s op een speelse manier bespreekbaar te maken en zaken die onder de oppervlakte liggen naar boven te halen.

Ik ontwikkel, in samenwerking of in opdracht van, een serious game of experience, faciliteer teamsessies, geef workshops en ik word gevraagd als spreker om over social gaming of speelse intelligentie te vertellen.

Het is mijn missie om mensen te leren om de homo ludens, de spelende mens, in zichzelf terug te vinden. Op jonge leeftijd leerde ik, als geadopteerd meisje afkomstig van een arm plattelandsdorpje in India, dat het leven bestaat uit kansen krijgen en die kansen grijpen. In mijn TEDTalk (how to play the cards in life) vertel ik over hoe mijn adoptie me veerkrachtig heeft gemaakt, spel daarin een grote rol heeft gespeeld en mij versterkte in mijn motivatie om de (leef)wereld en (speel)ruimte van andere mensen te vergroten.

Meer inspriatie van Kathalijn Vergeer

How to play your cards in life

info
aanvraag

Talen

Nederlands, Engels

Thema's

Ervaringsgericht leren | Leren | Organisatieontwikkeling | Serious gaming | Sociale Innovatie | Zelforganisatie

Specialiteiten

Dagvoorzitter | Presentatie | Spreker | Workshop

Prijsindicatie

Downloads

Geen downloads toegevoegd

Boeken

Geen boeken toegevoegd

Reviews

Geen reviews toegevoegd

Info aanvragen

MM slash DD slash JJJJ