HET GROOTSTE KENNISPLATFORM VAN NEDERLAND

Boek je eigen spreker

Edwin Best

Over Edwin Best

Edwin Best RB, spreker / adviseur / consultant / product owner voor CRM & Customer Experience vraagstukken. Na een interessante carrière bij overwegend internationale organisaties startte ik mijn eigen professionele droom in 2009; The Best CRM, organisaties begeleiden met de transformatie naar succesvol klantgericht ondernemen.

Het is mijn missie om een actieve bijdrage aan de vakgebieden CRM en Customer Experience te leveren. Spreken is een van de uitingen. Ik verenig de vakgebieden CRM en Customer Experience tot een succesvolle mix om hiermee onderscheidend klantgericht te ondernemen. Ik focus me hierbij op zowel de organisatieontwikkeling kant (succesvolle transformatie) als de technologiekant (digitalisering van bedrijfsprocessen.)

Meer inspriatie van Edwin Best

info
aanvraag

Talen

Nederlands, Engels

Thema's

Klantbeleving

Specialiteiten

Conferentie | Presentatie | Spreker | Training | Workshop

Prijsindicatie

Downloads

Geen downloads toegevoegd

Boeken

Succesvol klantgericht ondernemen

Edwin Best | BigBusiness Publishers | 9789493171022

Als je klantgericht wilt ondernemen, sta je voor twee uitdagingen. Je moet de techniek op orde hebben en je moet de juiste cultuur in de organisatie weten te krijgen. In de praktijk is de techniek - het CRM-systeem vaak leidend in plaats van ondersteunend. Terwijl de customer experience net zo goed wordt bepaald door de houding van management en medewerkers. In 'Succesvol klantgericht ondernemen' schetst Edwin Best de stappen die leiden naar een succesvolle combinatie van techniek en klantbelevening. Hij helpt je om het benodigde leiderschap vorm te geven en aandacht te houden voor de medewerker. Klantgericht ondernemen is maatwerk. Dat geldt niet alleen voor de benadering van de klant, maar ook voor de interne processen die het mogelijk maken. Met dit boek bepaal je zelf je strategie en stel je je eigen mix van maatregelen samen.

Reviews

Geen reviews toegevoegd

Info aanvragen

MM slash DD slash JJJJ